Tällaisia kasveja keräilin tämänkertaiseen sapuskaan:
Samat kasvit hiukan eri kulmasta
Pilkottuna ja keräiltynä vokkiainekset näyttävät tällaisilta:
Grillipaikka, eli tiilikasa ja muurinpohjapannu. Nuotio palaa alla.
Kasvikset kypsyvät. Sen verran ison annoksen tein, samoilla tulilla, että ei mahtuneet kerralla muurikalle. Kahdella kerralla mahtuivat.
Lihan himoon ostin kaslerpihvejä. Sikaa sialle. Kaikkiruokaisia molemmat. Toinen söi toisen.
Tämän näköinen annos siitä tuli. Kattaus ei ehkä ole ihan vimosen päälle, mutta sapuskan maku oli kyllä suuhuni sopivaa. Liinattomalta pöydältäkin nautittuna.
Jäihän tuota vielä toiseksi ja kolmanneksikin kerraksi. Pakastimessa se säilyy pitempäänkin, ettei koko viikkoa tarvitse samaa syödä.