Persiljoita en saanut syötyä kaikkia suoraan maalta.
Mutta eipä haittaa, helppo on ne pakastaa. Esikäsittelyksi riittää huuhtominen ja enimpien vesien valuttaminen (minä valutin yön yli tiskialtaassa). Lähes kuivat kasvit eivät jäädy kovaksi ahtojääksi, joten helpompi on murtaa tarvitsemansa osa kipaleesta.
Sitten leikkasin paksut varret, joita en kuitenkaan söisi, pois pakastinta täyttämästä. Tässä on vaihekuva persiljakeosta ennen pussitusta.
Kolmeen pakastepusseiin sulloin nämä. Sitten litistin ilmat ulos pusseista leikkuulaudalla pöytää vasten painaen, pussin suu kiinni ja pussi pakastimeen. Yksinkertaista.
Mutta ihmeen työlästä. Ei kannattaisi tämäkään homma muuta kuin harrastuksena. Tuntipalkka jää lähes olemattomaksi.